Rietdekkers gereedschap

Voor al uw professioneel rietdekkers gereedschap ben je bij ons op het juiste adres. Het werken op daken vraagt om veilige  gereedschappen en producten. Bekijk bijvoorbeeld eens onze unieke dakkapelsteiger.

Professioneel rietdekkers gereedschap

Wij zijn al 50 jaar leverancier van klimmaterialen. Veel van onze vaste klanten zijn rietdekkers. Wij leveren dan al vele jaren betrouwbare materialen waarmee jij je werkzaamheden kan uitvoeren.

Rietdekkers dakkapelsteiger

Onze dakkapelsteigers is een veelzijdig product voor rietdekkers. Deze dakkapelsteiger is speciaal voor u ontwikkeld om een zo groot mogelijk gebruikersgemak en veilige werkplek te bieden. Lees meer…

rietdekkers gereedschap

Grote keuze rietdekkers gereedschap

Wij beschikken over een groot assortiment rietdekkers gereedschap en materialen. Kijk bijvoorbeeld naar onze dekkleden en valbeveiliging.

Betrouwbaar rietdekkers gereedschap

Jarenlang ontbrak het  aan een optimaal valbeveiliging systeem in de rietdekkers branche. Wij bundelden onze kennis en ontwikkelden in samenwerking het perfecte valbeveiliging systeem.

Rietdekker zoeken

Ben je juist op zoek naar een rietdekker. Ga dan naar riet dekker zoeken.

Materialen keuren

Naast de verkoop van rietdekkers materialen voeren wij ook professionele keuringen uit. Als werkgever ben je verplicht om voor een veilige werkomgeving te zorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Ook als je niet zeker weet welke van je materialen gekeurd moeten worden.

Rietdekkers partner

Wij zijn al meer dan 50  jaar leverancier van klimmaterialen. Met ons ben je verzekerd van een goede partner. Je weet dat je top materiaal hebt waar je geen zorgen over hoeft te maken. Zo kan jij je mooi focussen op het leveren van prachtige rieten daken.

Meer informatie

Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

info@ladders-steigers.nl
0528 44 7070
06 3850 6080

Gevestigd in Hoogeveen

Rietdekkersstoel

Een dekstoel is een houten of aluminium gereedschap met aan de bovenzijde twee stalen pennen die in het rieten dak gedrukt zodat de rietdekker hierop stevig kan staan en steunen. Bekijk ons assortiment dekstoelen.

Naald en goot

Onmisbaar gereedschap bij het riedekken van een traditioneel dak. Deze wordt gebruikt voor het vlechten van de dunne RVS binddraadjes om de panlatten. Natuurlijk ook bij ons te koop.

Dekkleed

Wij hebben ook een aantal robuuste dekkleden in ons assortiment. Deze zijn waterdicht en scheurvast. Voor talloze mogelijkheden te gebruiken, maar ook voor rietdekkers handig om een stuk af te dekken.

rietdekkers gereedschap materialen

Rietdekkers beurs

Wij zijn ook op de rietdekkers beurzen te vinden. Zo kan je onze materialen goed bekijken en gelijk advies krijgen.

Bekijk op de beurs onze betrouwbare producten of maak een afspraak.

rietdekkers gereedschap beurs

Waarom ladders en steigers kiezen als leverancier van rietdekkers gereedschap en materialen?

Zoals gezegd hebben wij al 50 jaar ervaring in het leveren van klimmaterialen. Wij weten waar we over spreken en zijn voor vele rietdekkers al een betrouwbare partner. 

Wij kunnen ook de keuring verzorgen van uw rietdekkers materialen zoals ladders, steigers, gereedschappen en valbeveiliging. 

De prijs is ook belangrijk. Wij zijn ook één van de goedkoopste leveranciers van Nederland!

Gemeente Hoogeveen

Wij zijn gevestigd in Hoogeveen. Voor rietdekkers uit de regio is het natuurlijk gunstig om ons al leverancier in dienst te nemen.

Gemeente de Wolden

Gemeente de Wolden is natuurlijk ook vlakbij. Laat ons uw materialen keuren of betrouwbare rietdekkers gereedschap leveren.

Heel Nederland

Uiteraard leveren wij in heel Nederland en kunnen we voor iedereen een betrouwbare partner zijn.

Andere ladders en steigers

Naast de specifieke producten voor rietdekkers hebben wij natuurlijk vele andere materialen. Bekijk eens ons grote aanbod ladders die voor meerde klussen in te zetten zijn.

We hebben ook een groot assortiment valbeveiliging. Dit kan veel ongelukken voorkomen en zorgt ervoor dat je veilig kan werken.